Welke geheimen verraden jouw oren?

Voor wie is de workshop?

Deze vlotte, unieke, leerzame en boeiende workshop is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over wat de oren allemaal te vertellen hebben. Er is geen specifieke vooropleiding nodig om deze workshop te kunnen volgen.


Hoe lang duurt de workshop?

1 dag.


Inhoud

Deze workshop “Welke geheimen verraden jouw oren?” wordt gegeven door Rhené Emmerich. Op een ludieke maar leerzame wijze leer je alle geheimen van de oren kennen.

Velen onder ons weten niet hoeveel onze oren vertellen over onze jeugd, onze karaktereigenschappen, onze gezondheid en over ons functioneren. De Chinezen lezen de eerste veertien jaren van ons leven af aan onze beide oren. Zij zien ook de gezondheidstoestand van het lichaam aan de oren. Zelfs karaktereigenschappen en tendensen worden zichtbaar als wij de oren kunnen lezen. Ook prenatale gebeurtenissen kunnen gelezen worden. Kortom deze workshop zal een openbaring zijn voor ieder mens. Het is een vlotte, unieke, leerzame en boeiende workshop.

“Het is ongelooflijk wat men aan de oren kan aflezen. Je zult je oren niet geloven!”


Wanneer?

Vrijdag 11-9-2020 – EINDHOVEN.


Tijden

10:00 – 17:00 uur.


Locatie

Eindhoven
Dé Plek Eindhoven
Noord-Brabantlaan 303-307
5657 GB EINDHOVEN

Dé Plek Eindhoven


Aantal deelnemers

Minimaal 14.
Maximaal 20.


Kosten

€ 130,00 exclusief 21% BTW.
Inclusief: lesmateriaal, certificaat, koffie, thee en uitgebreide lunch.

Je ontvangt de factuur ongeveer 8 tot 10 weken voor aanvang van de workshop.


Docent

Rhené Emmerich, specialist op het gebied van gelaatkunde (psychognomie).


Annuleren

Annulering door deelnemer:
Annuleren kan kosteloos tot 4 weken voor aanvang van de workshop. Gedane betalingen worden dan volledig terugbetaald. Als je binnen 4 weken voor aanvang van de workshop annuleert ben je 50% kosten verschuldigd.
 
Annulering door Verera training & advies:
In het geval van onvoldoende deelnemers (minimaal 14), overmacht of andere onvoorziene omstandigheden waardoor de workshop geen doorgang kan vinden worden alle reeds gedane betalingen volledig terugbetaald aan de deelnemers en zij kunnen geen aanspraak maken op meer dan dat bedrag.


Accreditatie

Voor deze workshop zal geen accreditatie worden aangevraagd.


Inschrijven

Je kunt je aanmelden door op onderstaande knop te klikken, het inschrijfformulier in te vullen en te verzenden. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging via e-mail. De factuur wordt ongeveer 6 weken voor aanvang van de workshop verzonden.


Inschrijven basiscursus oorreflexologie (ooracupunctuur / ooracupressuur)


Vragen?

Je kunt ons bellen op 06-24351878 of een e-mail sturen naar info@vereratrainingenadvies.nl.